De lessen en cursussen worden in kleine groepen of individueel gegeven, afhankelijk van de behoeften en het niveau van de studenten. 

Je kan natuurlijk gratis een keer langskomen om kennis te maken en te praten over je wensen, motivatie en interesse om Spaans te leren, om je niveau te bepalen en te kijken in welke groep je ingeroosterd kan worden. Je kan uiteraard ook met je eigen groepje of individueel les nemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

De methodes hebben nu ook toegang tot digitaal extra oefenmateriaal

Algemene cursussen

We bieden cursussen Spaans aan op alle verschillende niveaus, van beginners (A1) tot en met vergevorderden (C1-C2). De niveaus zijn gebaseerd op de normen van het Europees Referentiekader voor talen van de Raad van Europa (ERK). 
Binnen onze lessen stimuleren wij een actieve deelname van de cursist. Deze instelling zorgt ervoor dat er een situatie gecreëerd wordt waar de taal op een reële manier wordt gebruikt. We doen gevarieerde activiteiten om de geleerde grammatica toe te passen. Naast de lesboeken bieden we ook andere bronnen en materialen aan. 

 

  • Kleine groepscursussen 
  • Privélessen

 

 

DELE examentrainingen

We verzorgen ook DELE examentrainingen voor leerlingen die officieel examen willen doen voor een internationaal erkend diploma.

 

 


Conversatielessen

Als je kennis van Spaans hebt en je wil je spreekvaardigheid verbeteren dan kan je na de beginnerscursussen A1 kiezen voor conversatielessen voor de niveaus A2, B1, B2.

In de conversatie lessen worden er verschillende activiteiten gedaan zoals: Spaanstalige literatuur lezen,

vídeos, cortometrajes kijken en samen tapa's en andere latijnsamericaanse gerechten maken. Hiermee kan je gesprekken over diverse thema's behandelen.